Skymningskyss

Sitter just nu och lyssnar på en pianoversion av Bella's Lullaby som är väldigt vacker - finare än originalet som har orkester till.
Igår var jag faktiskt riktigt duktig - städade undan på mitt rum, putsade fönstret, dammade och dammsög sedan hela lägenheten - kände mig oerhört produktiv. Så idag är allt färdigt för att bara ställa upp ljusstakar och hänga upp stjärnor osv - känns ganska skönt.
Efter att jag hade städat, så slängde jag mig in i duschen och sedan fixade jag lite mat. En stund efter att jag hade ätit upp så plockade Anneli upp mig och vi åkte in till Borås för att gå och titta på Twilight.
Hade inte några direkta förväntningar på den, mer än att jag trodde den kanske skulle vara lite fjantig och det skulle vara en high school/vampyr-flm. Nu visade det ju sig att det inte skulle vara så farligt och jag tyckte faktiskt den var bra (fast jag är så glad att jag inte har läst böckerna). Filmen var genomsyrande melankolisk - både färg och ljudmässigt vilket jag tyckte om. Dessutom var den inte så "high school-aktig" som jag trodde den skulle vara...och andra sidan var den inte särskilt "vampyrisk" heller men det gjorde inte så mycket. Den absolut jobbigaste scenen i filmen (och då menar jag inte sämsta utan känslomässigt jobbigast) var när Bella lämnade sin pappa - satt med tårar i ögonen och ångestfylld.
Förutom hela den där vampyrer/solljus-lösningen som jag inte riktigt köpte så var det ändå intressant att få se dem i dagsljus - det blir ju helt andra möjligheter. Och Edward som jag inte alls tyckt om innan växte i och med att jag såg filmen - tyckte han såg riktigt bra ut en bit in i filmen (ingen Eric, men ändå) :-P
Kommer nog köpa den någon gång och jag funderar på att köpa soundtracket också - tyckte filmmusiken var riktigt bra.

När jag kom hem satte jag mig och tittade på två Stargate Atlantis-avsnitt. Och i det andra av dem - Brain Storm så kom äntligen det jag har väntat hur många avsnitt som helst på - Keller och McKays första dejt. Och de var så himla söta ihop - jag satt bara och storflinade för mig själv.
Skall bli så intressant att få se vad som kommer hända härnäst.
Efter det läste jag lite innan jag somnade.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, tänkte att jag skulle plocka upp advent-sakerna om en liten stund. I eftermiddag skall jag och mamma iväg till Göteborg - blir kanske ett besök på Liseberg innan vi skall gå och titta på Rhytm of the Dance - ser fram emot det.
RSS 2.0