En enda man

My sweet shadow är en riktigt grym låt alltså - sitter och lyssnar på den i väntan på att jag skall kunna titta på de sista avsnitten av Freaks and Geeks som har visat sig vara en riktigt bra serie, nästintill omöjlig att sluta titta på. Karaktärerna är så underbara - speciellt nördarna, och den känns trovärdig vilket inte är så vanligt. Me like helt enkelt!
Vad har hänt de senaste dagarna då?
I torsdags var jag och mamma inne i stan för att hon skulle försöka hitta något passande till ett bröllop, själv hängde jag mest bara med och tänkte att jag inte orkade leta efter något till mig - planerade att ta det vid ett senare tillfälle. Så självfallet var jag den som faktiskt hittade något. Och hör och häpna - jag köpte en klänning!! :-O
Var nästan lite chockad själv och vi får väl se om jag kan finna tillräckligt mycket feminitet för att bära upp den ordentligt!
I fredags åkte jag och pappa en sväng till Bostadspiraten och kikade runt - utan att köpa något dock. Fast på hemvägen stannade vi till i Lockryd och där köpte vi en massa saker - åtta växter och några krukor :-P
På kvällen åt vi och mamma thai take-away och sedan åkte jag hem till mamma och vi tittade på film resten av kvällen - vi hade hyrt A single man och Men who stare at goats. A single man var riktigt bra - väldigt bra skådespelarinsatser och så jäkla snyggt gjord! Men who stare at goats var inte så bra men hade några riktigt lustiga scener med bla Jeff Bridges och Kevin Spacey.




I lördags - igår, så åkte jag och mamma in till Borås igen fast denna gången Knalleland. Efter allt för mycket letande hittade mamma tillslut en klänning och då var jag riktigt trött och hungrig. Så vi stannade i stan för en fika på Tant Grön där jag åt en ruskigt god After Eight-kaka, drack en Moccachino också så jag var lite speedad efter det. Vi gjorde också ett stopp i Lockryd på vägen hem.
Väl hemma fixade jag mig iordning och sedan åkte jag hem till Johanna. Blev lite förvånad eftersom ingen annan hade kommit dit när jag kom - trodde att jag skulle vara sist på plats. Men det dröjde ganska länge innan alla andra började anlända. Men det blev en riktigt trevlig kväll - ganska lugn fylld med öldrickande och tjöt. Tack vare min löjliga toleransnivå var jag lite smålullig när mina öl var slut och när jag kom hem kände jag mig rätt fnissig.
Idag har jag inte gjort mycket - fast mer än vad jag hade planerat. Pappa kom nämligen hem med en hel spann lingon så det var ju bara att sätta sig och hjälpa till med rensningen. Och finns det något drygare än att rensa lingon - skulle inte tro det!!! Fy faan vad långsamt det går, och efter flera timmar är det fortfarande inte klart så pappa får göra färdigt imorgon.
Imorgon är det jobb igen - kvällsskift denna veckan, så man får ju åtminstone sovmorgon. Ser fram emot onsdag då det förhoppningsvis blir två avsnitt True Blood - woohoo!

Nä nu skall jag fortsätta titta på mina älskade nollor och nördar, sedan är det sovdags.
Later!
RSS 2.0