Hair, rugby och Hawaii

Vet inte om nagon lademarke till att jag lyckats skriva exakt samma tid i forra inlagget - men det ar andrat nu - 09.00 SVE = 20.00 NZ och det ar sa det skall vara! Iaf anda till ni staller om klockorna da det kommer andras igen :-)

Sitter i biblioteket men jag borjar angra att jag gick hit for nu osregnar det ute... Lagom kul att traska hem i...
Men man behover komma ut lite ocksa.

Sa vad har hant det senaste - litegrann har jag faktiskt hunnit med att gora de senaste dagarna.
I lordags hade Jenny fodesledagsfest med hawaii-tema sa pa morgonen bestod mina sysslor av att hjalpa till med maten - potatissallad, ris, en massa smaratter med ananas osv. Nar jag var fardig drog jag ned pa stan och fick mitt har klippt... Men nagonstans maste det ha blivit ett kommunikationsproblem mellan mig och frisoren och nagonstans under klippningen kande jag for att skrika at henna att sluta klippa! Sa nar jag gick darifran var mitt har...kort...och det kandes som om jag hade blivit bestulen. Tror hon tog nastan dubbelt sa mycket som jag ville och som hon matte ut att hon ksulle klippa... Men men - var lite i chock och fornekelse, men det kommer ju vaxa ut igen som tur ar.

Fore


Efter


Dagen efter - efter
Hur som helst gick jag hem sedan och pa kvallen fixade jag iordning mig - slangde pa mig min sarong och en gron topp - var det farggladaste jag hade.


Fick en lei fran Isi och sedan var det mest att vanta pa att folk skulle dyka upp. Hade en riktigt trevlig kvall - drack punsch, at och tjotade med folk. Nar folk borjade bege sig hemmat avslutade jag kvallen framfor tv:n med Top Gear.
Pa sondagen nar jag vaknade insag jag att 'nej det var inte en mardrom' mitt har var fortfarande kort...
Jenny och Isi gav sig vid lunchtid av for att aka till Christchurch - dar de skall vara till onsdag sa tills dess far jag och Nick 'halla fortet' som man sager :-P
Pa eftermiddagen var det rugbymatch och Nick undrade om jag ville hanga med och kika - vilket jag var ratt sugen pa. Det ar ju anda nationalsporten sa en match har jag kant att jag borde se. Var som ett litet barn pa julafton nar Nick sade att vi skulle ta hans motrocykel ned till arenan :-)
Matchen var mellan det lokala laget - Tasman Makos och Auckland. Nick sade att Auckland troligtvis skulle ga hem med segern (storre stad och fler spelare att valja mellan och allt det dar) sa det var till alla Nelson-invanares gladje nar Makos avgick med segern! Var faktiskt riktigt roligt att titta pa - och nu forstar jag lite mer nar det kommer till teknik och regler. Dessutom ar det en ganska enkel sport att folja - for om man plotsligt inte vet vad som hander eller var bollen ar sa ar det bara att titta efter en person som alla plotsligt slanger sig pa i en hog :-P





Hur som helst, idag blir det en lugn dag med tanke pa vadret och det verkar som om det skall vara daligt ett par dagar nu sa jag skall nog forsoka baka eller nagot sadant. Maste ju hitta pa nagot.
Och till min gladje verkar det ju som om jag kommer fa sallskap har nere - sa i november kommer jag och pappa gora vagarna farliga :-P

Well ni far ha det bra sa lange!
Puss
RSS 2.0