Where are you christmas..?

GOD JUL...



...på er allihopa! Hoppas ni hade en en mysig julafton!
Juldagen idag och det är ju verkligen en inofficiell slappdag - iaf i min värld. Man skall ta det lugnt, så är det bara! :-)
Hur som helst - det har varit en massa pyssel nu dagarna innan jul. I torsdags städade jag en massa och sedan på kvällen varvade jag ned med ett par öl på Wisers med quiz i gott sällskap.
I fredags var det fullt upp hela dagen, först slog jag in några julklappar, handlade och sedan kom mamma över för att baka lite så hon gjorde några kakor och jag gjorde bröd och en massa julgodis. Fick två snabbvisiter av Anneli och Johanna också, och så klädde jag granen. Sent på kvällen när jag tillslut var färdig med att göra knäck så kunde jag tillslut sätta mig och slå in julklappar - något som jag tycker är hur mysigt som helst!
När jag var färdig med allt var jag jäkligt trött och klockan var runt halv två när jag kom i säng...
På julafton gick jag upp ganska tidigt och började göra julgröt, så sedan åt vi det till frukost - jag, mamma och pappa. Sedan var det bara att börja göra sig iordning, och jag spenderade en halv evighet med att försöka ställa in min DVD så jag kunde spela in Kalle Ankas Jul (lite barnsligt kanske men jag vill gärna se det varje år :-P), när jag tillslut lyckades med det var jag rätt irriterad så jag vet inte riktigt om det eg var värt det! :-)
Hur som helst drog vi ut till Ängasjö efter det - jag tog chansen och körde ut. Sedan blev det julmiddag med släkten - väldigt trevligt måste jag säga. På kvällen efter att det hade fikats så drog vi oss hemmåt för att öppna julklappar. Och nu kan jag inte säga annat än att mina bussresor är räddade ett bra tag framöver - fick en hel hop böcker - Terry Pratchetts Snuff, och A Tale of Ice and Fire - 5 böcker! :-)
Blev också några filmer, ett par vinterskor (hallelujah) och pengar (hallelujah igen). Sedan blev det då Kalle Ankas jul och senare satt jag och pappa och spelade en omgång alfapet. Så allt som allt en väldigt trevlig julafton!
Idag har det än så länge varit väldigt lugnt - men ikväll blir det utgång vilket skall bli jäkligt nice!

Well, nu önskar jag er en trevlig fortsättning!
Ha det fint!
RSS 2.0