Road runner

God afton allesammans! Hoppas allt är väl mer er såhär en fredagskväll - gött att det är helg eller vad säger ni!
Jag har iofs inte haft en särskilt ansträngande vecka rent jobbmässigt, men den har ju varit rätt jobbig ändå av andra anledningar...
Men för att börja från början så jobbade jag både i måndags och tisdags. På måndagen stod jag nästan hela dagen inne bland serierna och sorterade och grejade. På tisdagen var det inventering så då var butiken stängd och vi gick igenom hela sortimentet vilket var ganska jobbigt. Men förutom en lite otacksamt gnällig person och skitmusik så gick det rätt bra - fast jag fick bära en jäkla massa böcker så jag var rätt trött när jag väl gick hem. Fast jag blev bjuden på lunch - vilket var väldigt trevligt och så fyllde en av tjejerna år och då bjöds det på tårta - potentiellt den godaste tårtan jag någonsin ätit!
I onsdags var jag ledig eftersom jag hade möte på arbetsförmedlingen och med MAST. AF-mötet tog ju "bara" en timma - fattar inte att det skall ta så jäkla lång tid, behöva sitta i kö i typ 40 minuter är lite väl drygt!
Hur som helst - på kvällen blev det en tur till stan för middag på Babbel och Tinker, Tailor, Soldier, Spy - bra film, men jag hade lite problem att hänga med bitvis. Inte för att det gjorde så mycket på det stora hela!
På torsdagen sedan var det ju min stora dag. Var inte alls nervös när jag fick skjuts till Skene av Anneli...hrm... Var tur att man kunde sitta och tjöta så man slapp tänka på det. Vet faktiskt inte om jag var rätt lugn eller om jag var så nervös att jag inträtt i något slags mentalt komaläge... Hur som hade jag en körlektion först och den kändes väl sådär - men Christian sade att om jag bara körde så, så skulle jag klara mig. Sedan var det då dags för min uppkörning. Fasade för alla hemskheter jag skulle utsättas för och att komma ihåg alla saker vid en säkerhetskontroll - så jag blev rätt snopen när Eva, som jag körde upp med, bara bad mig kolla bromsarna och sedan åka iväg. Och sedan blev jag ännu mer snopen när det bara kändes som om vi åkte en liten tur, åkte tillbaka och sedan så var det färdigt - kunde verkligen bara tänka "var det här allt?". Så jag var mest bara chockad när hon sade att jag var godkänd. Glad - men förvånad över att det varit så mycket enklare än jag trott. Så, nu har jag mitt körkort - känns helt galet! Skall bli spännande att få ta sin första runda själv i bilen.
När jag väl kom hem så åt jag middag med mamma och sedan kikade jag på det sista avsnittet av Sherlock - väldigt väldigt bra!
Idag har jag ju varit och jobbat - har gått fint. Har funnits massa att göra så jag har bara lassat ut grejer i butiken hela dagen. Har dock haft en jävulsk huvudvärk - som började igår efter att jag var klar med uppkörningen. Och jag som nästan aldrig brukar få huvudvärk heller! Den gick som tur var över i eftermiddags, får hoppas den håller sig borta också!

Har kommit lite mer än halvvägs i Pratchetts senaste bok också - Snuff.
Väldigt bra som vanligt - är helt kär i den mannen, han är ju helt underbar! Tycker dock att Snuff har en lite allvarligare underton än hans tidigare böcker. Inte för att det gör något, men det är bara något jag har observerat.
Hur som helst skall jag nog gå och lägga mig om en stund så jag önskar er en god natt och en trevlig helg!
RSS 2.0