Natt...skriverier

Tjosan!
Klockan ar snart tolv pa natten och jag sitter har i min sang och myser lite.
Har varmefilten pa max och det ar sa varmt och gosigt under tacket sa - utanfor ar det lite skillnad dock,
blaser som tusan och det ar ganska kallt. Vart rum ar inte sarskilt skont att visstas i och jag kan se gardninerna fladdra fran blasten titt som tatt.
Men det bekymrar mig inte sa mycket nu nar jag ar nerkrupen i min goa sang :-) Dessutom skall vadret bli battre imorgon!
Anyways tankte bara saga godnatt till er allihopa innan jag lagger huvudet pa kudden, eller jag kanske borde saga god dag till er...take your pick!

Har bonat golv idag halva dagen - var ganska trottsamt for armarna och att skrubba runt omkring en toalett ar inte dromjobbet precis - sa jag hoppas jag far gora nagot trevligare imorgon...men troligtvis blir det val toalett/dusch-stadning som vanligt... Och i och med det tankte jag lagga upp en passande lista som jag skrev for nagra dagar sedan:

Nagra av de vidrigaste sakerna man kan raka pa under stadrundan:
1. Ospolade toaletter
Hur svart kan det vara att spola efter sig nar man har varit pa toaletten - valdigt svart uppenbarligen! Och svarare verkar det vara att ta en sekund att kontrollera att allt verkligen spolats ivag... Tro mig nar jag sager att detta ar en av de snuskigaste (pa det daliga sattet) sakerna man kan stota pa pa stadrundan. Nu blir man inte sa mycket acklad som man blir uppgiven dock och jag maste saga att min respekt for stadare/staderskor har vaxt - det de far se ar nog tillrackligt for att ge men for livet... Kommer osokt att tanka pa Jeff fran Coupling och hans predikan om "Unflushables".
2. Kisstank pa toalettringen
Killar killar!! Ni far ursakta generliseringen men jag har mycket svart att forestalla mig att tjejer lyckas stanka ned undersidan av toalettringen (tjejernas toalett ar generellt sett trevligare att stada). Arligt talat vet jag inte hur ni bar er at men en del av er maste ju uppenbarligen kora helikoptern med full strale eller nagot liknande under era toalettbesok om man skall se till hur det ser ut ibland eller sa ar ni fortfarande halvsovandes nar ni besoker faciliteten...vad vet jag. Det jag vet ar att det inte ar sa trevligt att stada upp sa vakna! Eller sluta behandla toalettringen som nyfallen sno.
3. Snorkrakor i duschen
Annu en sak som inte ar sa trevligt kan man ibland stota pa under stadningen av duschen - krakor klistrade mot vaggen. Hyfsat otrevligt och dessutom forvanansvart svart att fa bort - man skulle kunna tro att nagon forsokt sig pa murbruk... Tro mig - snorkrakstrofeer ar inte nagot som stadare uppskattar, forsok tvatta av dem med resten av smutsen.

Haha ja det var val det, skall se om det kan bli nagra mer listor framover - trevligare sadana dock :-)

Na nu ar det nog dags att avsluta dagen, sa ni far ha en bra sondag och njuta av vadret!
Skall lyssna pa min favoritlat just nu - Crawl through knives, In Flames - och sedan forhoppningvis sova gott!
Godnatt!
RSS 2.0