Nya tider

Och så var vi inne på sommartid nu då - skall bli intressant att se hur det kommer gå att komma upp till jobbet denna veckan...

Men man kan inte säga annat än att det varit en trevlig helg i alla fall!
I fredags så åkte jag på kvällen in till Borås och tog mig sedan till Kristineberg till Oskars lägenhet där det var avskedsfest för Axel - hade väldigt trevligt, drack några öl och tjötade med folk. Framemot småtimmarna fick jag skjuts hem av Sune - var inte igår man tjötade med honom! Det enda som var sorgligt var att jag blev på lyset av tre öl - så är det ju när man inte dricker ofta! Fast då vet man ju åtminstone att man inte dricker för mycket :-P
Var rätt skönt att få gå och lägga sig lite lagom go efter en trevlig kväll och en lång dag.
Lördagen blev ju lite seg då istället men det gjorde inte så mycket - tog det bara lugnt och myste med House vilket inte är så dumt det heller.
Och idag då så åkte jag med ut till Skönabäck där det var avskedsmiddag för Axel - var rätt trevligt det med. Kul att Agnetha var där - hon är så supertrevlig.
Och nu är jag hemma igen och laddar för morgondagen och den svinigt tidiga morgonen (fast det finns ju de som har det värre...stackars Åsa). Har blivit lite mer House också som verkligen har passat mig ett bra tag - sarkasm och cynicism är skiten säger jag ju bara!

Annars har jag inte så mycket mer jag vill skriva om tror jag...
Så adios!
RSS 2.0