Sol...nej regn och stadning

Tjohopp!!
Hur star det till i lingonskogen?
Dagens status: trott men ganska nojd.
Sitter i biblioteket och ser inte direkt fram emot att ga tillbaka till Warwick eftersom vadret inte ar nagon hojdare...fast det regnar atminstonne inte just nu - men det hinner nog andra sig tills jag gar ut!

Hur som helst trivs jag bra hos Jenny och Nick och huset ar valdigt trevligt! Har mitt egna lilla rum (en helt underbar lyx) och eget badrum/toalett. Igar nar jag om dit fick jag borja jobba med en gang - stadade nagra av rummen - bla "lyxrummet" som ar jakligt fint men kostar darefter. spenderade resten av dagen med att  avlagga en visit till bibblan dar jag lanade tre bocker (Pratchett och Moore) och sedan forsokte jag hitta ett oppet cafe - vilket jag misslyckdes med... Spenderade kvallen med Pratchett och The Truth som ar riktigt bra.
Idag jobbade jag lite drygt tre timmar mellan halv tio och halv ett - var ganska jobbigt dock for jag fick dammsuga storre delen av nedervaningen och en hel del av golvet ar klatt i heltackningsmatta... Och sedan moppade jag ett par golv ocksa. Sa jag kanner mig ratt slo efter nagra timmars kroppsarbete :-P Ar ju inte van vid att jobba langre!

Men som sagt trivs jag allaredan och det ar en trevlig familj - och deras dotter verkar trevlig ocksa sa pa den fronten ar det lugnt. Dessutom ar hon ganska sportintresserad sa hon ar ute ganska mycket verkar det som :-P

Anyways - skall ga pa bio ikvall tankte jag eftersom det ar cheap tuesday och da kostar filmerna bara 9 dollar - vilket inte ens ar 45 kr vilket ar awesome! Tanker nog titta pa Sunshine Cleaning...
Annars blir det en lugn kvall - maste handla lite sa jag kan laga middag ocksa - har ingen inspiration dock...

Sa jag hoppas ni har det fint! Det har jag det iaf!
RSS 2.0