Concentrate and ask again

Tänkte jag skulle skriva några ord innan jag fördjupar mig i Fringe-universumet igen - shit vad bra det är alltså! Har kommit en bit in på säsong 3 och handlingen är så frustrerande - fast bra! :-)
Hur som helst så har jag varit på ljusparty hos Anneli idag - var ganska intressant faktiskt. Fanns en hel del fina saker - men såklart inte helt billiga... Så jag kände inte riktigt att jag ville köpa något, eller tja - det fanns några saker jag ville köpa, men jag Ville inte köpa dem... Money is a bitch.
Hur som helst.
Förutom en massa Fringe-avsnitt så har det faktiskt blivit lite annat i veckan också. Var bla inne i stan en sväng i torsdags och köpte en kjol på HM (jag chockade nästan mig själv måste jag säga!), sedan blev det en fika med Marcus och sedan tittade vi bla på Your Highness.
I fredags var det tvättdag och på kvällen gick jag hem till mamma och kollade på film - Somewhere och Love and Other Drugs.
Igår, lördag, så gjorde jag inte mycket kan vi säga. Vaknade av åskan på morgonen och tyckte inte det var någon större idé att gå upp så jag låg och lyssnade på smällarna, mullret och regnet - det var inte särskilt motiverande direkt. Så större delen av dagen spenderade jag med att titta på Fringe och spela lite Ratchet and Clank.
Jag vet - mitt liv låter väldigt intressant för tillfället... Och andra sidan har jag ju provat på vad intressant kan betyda och ärligt talat är det överskattat! ;-)

Hur som helst. Just nu ser jag mest fram emot 10 september då det blir Hillaredstrampet - det borde bli jäkligt skojigt!
Nä, jag får ta och önska er en trevlig vecka!
Ha det fint!
RSS 2.0