I want one!

Fredagkväll och jag skall snart bege mig till sängs, skall bli så skönt så.
Har spenderat kvällen med Tropic Thunder - fastän den är rätt överdriven och kass ibland så är den ändå rätt bra och rolig, jag menar - Robert Downey Jr är ju med i den så då kan det ju inte vara annat än bra :-P Och den innehåller ju ett antal helt underbara scener så man kan ju inte annat än tycka om den!

Jaha veckan som gått då. Den har varit lugn som vanligt - jobb, jobb, jobb. Har varit ganska trött och orkeslös och jag hade en dag då jag verkligen inte hade någon energi alls vilket var jäkligt jobbigt. Hade ju kanske varit lättare om det inte hade varit för det faktumet att man har ett väldigt fysiskt jobb...men så är det ibland och det är bara att bita ihop och ta sig igenom skiten.
Efter jobbet har det mest blivit film, har tittat på några avsnitt House och i början på veckan tittade jag på Daybreakers som inte var super direkt men som ändå hade några intressanta ideer.
I onsdags åkte jag till Borås och fikade med Anneli och sedan gick vi och tittade på Iron Man 2 - var hur exalterad som helst och hade ju sett fram emot den väldigt länge. Så förväntningarna var rätt höga men jag kan säga att jag inte gick därifrån besviken - snarare lämnade man salongen och kände sig som en förälskad tonårsflicka - det är så det brukar vara när Downey Jr är inblandad :-P

Den var inte lika bra som första men det var ändå en bra uppföljare - fast musiken var inte alls lika bra som första...de hade uppenbarligen bytt kompositör...
Men som sagt var den jäkligt bra och Rourke var jäkligt cool som Whiplash och Rockwell var bra som Justin Hammer - en riktigt dryg och irriterande kostymnisse :-)
Men som sagt är det ju Robert Downey Jr som stjäl showen och jag har kommit fram till att jag är helt tokkär i den mannen. Just nu kan jag inte få nog :-P
Så igår - eftersom jag fick mersmak - så kollade jag på första Iron Man, väldigt trevligt. Och idag då så blev det Tropic Thunder, så det har varit Downey Jr-bonanza den här veckan :-)

Men nu skall jag bege mig till sängs - har ju sovmorgon imorgon och det skall bli så skönt! Det är det bästa med helg.
God natt!
RSS 2.0