Fortfarande kvar

Tjohoj allihop!
Ar fortfarande kvar har hos familjen Stokes - tanken var ju att jag skulle gett mig av igar men sa blev det inte och inte idag heller - men imorgon bar det eventuellt av tillbaka in till stan. Tanken var val att jag skulle akt ner till Napier ett par dagar for att sedan komma tillbaka till Gisborne och wwoofa lite mer - men jag vet inte om jag kommer hinna med det. Skall eventuellt till en familj pa lordag (har dock inte fatt det bekraftat an) sa det blir lite tajt att pressa in Napier dar emellan. Gor val inget med lite extra tid i Gisborne antar jag - har ju faktiskt inte hunnit se nagot inne i stan forutom affarerna och biblioteket :-P Anyways - allt kanns lite rorigt just nu sa jag tanker bara ta det lugnt och lata allt losa sig av sig sjalvt och inte gora upp nagra planer for tillfallet...
Har en massa bilder jag skulle vilja dela med mig av men jag har fortfarande ingen mojlighet att lagga upp dem sa ni far sta ut ett tag till - skall se om jag kan fa det gjort nar jag kommer tillbaka in till stan och kan anvanda bibliotekets datorer.

Hur som helst.
Har inte hant sa mycket sedan sist - har haft det valdigt trevligt de senaste dagarna men det har inte varit overdrivet handelsefyllt.
Bjallrorna tog slut haromdagen sa de tva senaste dagarna har jag befriat huset fran spindelnat och deras inneboende och idag har jag tvattat fonster - lite jobbigare an att sitta i en stol och knipsa av en metallbit (vilket jag har gjort i nastan en hel vecka med bjallrorna).
Har jobbat varje morgon fram till lunch och sedan har jag gatt ut och lagt mig i solen och njutit ett par timmar.

Vi har haft 25 grader i skuggan varje dag och stralande sol - det ger en lite perspektiv eftersom slutet pa mars har ar som slutet av september hemma - och anda har det varit 25 grader och hur skont som helst - awesome!!!
Idag ar vadret dock nagot samre - lite kallare och molnigt och jag tror det kommer komma in lite regn nu i dagarna.
Forutom att dyrka solen har jag varit ute och promenerat litegrann - tog en promenad med Luzia (mamman) haromdagen. Vi gick en genvag genom ett majsfalt, igenom en dalgang nastan hela vagen fram till havet och gick sedan upp pa kullarna bakom deras gard och gick en bra bit bort igenom med klipporna stortandes ner precis bredvid oss - var valdigt fint. Efter ett tag kom vi upp pa en kulle med utsikt over Mathias (sonen) arbetsplats (han arbetar med att anlagga ett stort vattenomrade for faglar hos grannen - den snuskigt rika amerikanen), tyvarr hade de lagt av for dagen sa vi kunde inte checka sa att han skotte sig :-) Istallet tog vi oss ned for kullen, dar det kandes som om det blaste halv storm - sa nar vi kom ned till vagen kandes huvudet helt skumt. Vi foljde iaf vagen forbi vatomradet (eller den stora gigantiska lerpolen som det mer ser ut som just nu) och gick upp pa kullarna igen bakom Griffins (amerikanens) hus/lyxvilla - ett riktigt fint hus som man definitivt inte skulle tacka nej till kan jag ju saga! Och sedan hem igen - var lite lagom smatrott efter det.
Hum, vad mer...?
Jo haromdagen akte vi in till Gisborna eftersom farmor Joyce och kusin Julia ville bjuda pa middag. Julia var valdigt trevlig och tyckte att jag skulle hora av mig om jag ville stanna lite hos henne i Whangarei.
Vi akte till en fiskeklubbsrestaurang och jag tror att nastan alla bestallde dagens fisk - som hette nagot som ju sjalvfallet inte hade nagon som helst betydelse for mig... Ar lite svart det dar med namn pa saker - man kan det ju pa svenska men pa engelska har man inte en aning... Det var fisk iaf - och det var valdigt gott :-) Vi tittade pa solnedgangen och akte sedan hem till Joyce for efterratt innan det bar av hem igen.
Forutom det har det inte hant sa mycket - har hjalpt till lite pa garden - haromdagen korde jag ner Mathias till hans traktor (de har en bil som paminner lite om en golfbil - till och med nagon som jag kan hantera den :-P) var riktigt roligt till och med! Och igar hjalpte jag Luzia med att plocka majs nere pa faltet - de skordade dar for ett par dagar sedan sa hon ville plocka upp sadant som fallit till marken och som hon kan mata ankan (chocolat) med.



David, Luzia och Tev

Pa kvallarna har det mest blivit att man har sloat i soffan framfor tv:n vilket inte har varit helt dumt eftersom jag fatt fotmassage de senaste dagarna av Mathias :-P
Maste erkanna att jag kommer sakna det har stallet - vilket jag inte trodde att jag skulle gora i borjan. Men men - man maste ju ta sig vidare nagon gang och det ar ju battre att lamna ett stalle och sakna det an att lamna det och tycka det ar skont att komma darifran.
Kommer definitivt sakna att ligga i solen efter ett par timmars arbete... Och de lojligt korta shortsen saklart :-P

Haha hur som helst.
Hoppas ni har det bra darhemma!
Tanker pa er!
Kram!
RSS 2.0