Origins

Tjohoj!
Lugna puckar har borta i Kiwi-land!
Ar fortfarande i Rotorua - har tagit det valdigt lugnt sedan jag kom tillbaka hit - lite for lugnt till och med, borjar bli lite rastlos nu. Anledningen till att jag fortfarande ar kvar har ar forst och framst att jag verkligen gillar det har stallet - staden och hostellet och dessutom har jag funderat over om jag skall leta efter ett jobb har... Har velat lite men jag har bestamt mig for att forsoka hitta nagot sa idag har jag gatt omkring lite och kollat laget - tog ett valdigt bra tag innan jag lyckades ga in pa det forsta stallet dock - kandes verkligen sa fel att ga in och fraga om jobb...mentalt jobbigt. Men jag gjorde det tillslut och imorgon skall jag ga ut igen och ge det ett forsok sa far vi se om det ger nagot - om det inte gor det sa kommer jag nog forflytta mig ganska snart...
Sa de senaste dagarna har det inte hant sa mycket - Nina har akt ivag men jag har traffat en trevlig tyska som jag umgas ganska mycket med istallet. Vadret har varit kasst sa det har inte blivit sa mycket utomhusaktiviteter...forutom fonstershopping - och en del riktig shopping ocksa, kanns lite deprimerande nar pengarna forsvinner :-)
Sover inte sa bra om natterna och vaknar trott varje morgon vilket borjar bli lite irriterande - kanner mig slo nastan hela dagen...annu en anledning varfor ett jobb inte skulle sitta helt fel. Dessutom gor all ledig tid att jag har blivit helt matfixerad sa jag behover verkligen gora nagot - snart! :-D Annars kommer ni fa hem en liten tjockis som har atit upp hela sin reskassa ;-)
Vad mer... Jo i sondags var jag pa Henneseys - den irlandska puben - eftersom det var quiz-night. Gick sjalv eftersom jag inte hittade nagon som ville hanga med. Blev adopterad av ett gang Nya Zeelandare som arbetade pa ett "science institute" eller nagot liknande, sa jag joinade deras lag. De var ratt smarta dock sa jag tillforde inte nagot men de var ratt roliga sa jag hade trevligt och skrattade iaf - aven om jag inte behovde anvanda hjarnan nagot... Hur som helst kammade vi (las de) hem forsta priset  + ett pris till sa det var ganska kul.
Nu har jag precis kommit hem fran bion dar jag sag X-men Origins: Wolverine som jag sag med en amerikansk kille fran hostellet - Arin (tror jag han heter). Schysst kille aven om han ar lite skum - verkar som om han vid nagon gang i sitt liv har tagit en sjujakla massa droger och nu ar lite latt skadad av det hela... Men men - trevlig ar han iaf :-)
Hur som helst var filmen bra - me like! Dessutom var ju Ryan Reynolds yummy! Synd att han inte var med mer bara :-)


Nu skall jag ga och lagga mig och forhoppningsvis sova hyfsat bra sa jag har energi att springa runt pa stan imorgon.
Hoppas ni har det bra allihopa!
Puss

RSS 2.0