Closer

Det är torsdag idag - något som min hjärna inte riktigt är med på, känns som om det borde vara fredag! Men så har det varit en lite krävande vecka också.
Började veckan med en riktig höjdardag i måndags. Var i Tranemo och jobbade, där det råder lite "every man for himself"-anda. Vilket är jättekul när det är mycket post + reklam och man inte är så bra på sortering eller hundra på turen man skall köra. Så först och främst kom jag ut nästan sist - efter lunchen hade jag fortfarande ett helt block (ett område med ett postnummer) kvar att kamma upp på min tur och då var det redan en massa folk som gav sig ut på sina rundor. Så man var inte på jättebra humör när man drog ut - men med radions hjälp kom man in i rätt stämning ganska så snart. Men sedan var det ju då som sagt en jäkla massa post och reklam på det så det tog sin lilla tid ute på turen också - och det hjälpte inte direkt att bilen var packad till brädden och inte i någon vidare ordning - uscha. En liten ledtråd om hur illa jag låg till fick jag när jag kom till ålderdomshemmet i Grimsås och de hade hunnit (av någon outgrundlig anledning) stänga sina ytterdörrar - så gammlingarna fick vara utan post... När jag väl kom tillbaka till posten och hade fått ordning på allt så hade jag gått över med två timmar - inte alls roligt. Men men - skit händer ju! Ger mig av mot bussen - som självfallet redan har lämnat stationen - jag svär på att jag missade den med inte mer än 30 sekunder! Kollar när nästa buss går - om 1½ timma! Det är här det slår över litegrann och frustrationen hotar att övergå i en flod av tårar. På väg till ICA där jag tänker spendera min väntan tappar jag dessutom mina vantar i en vattenpöl - det är bara en sådan dag helt enkelt. Något opepp kommer jag tillslut hem vid åttasnåret efter en jäkligt lång och påfrestande dag. Men konstigt nog kände jag mig rätt uppåt ändå när jag skulle gå och lägga mig, efter att ha lyssnat på lite gladmusik. Vissa dagar kan man bara inte vara heldeppig - det är så skönt!
I tisdags sedan åkte jag och pappa en sväng till Gekås efter jobbet. Jag förberedde mig mentalt för en historisk upplevelse - första gången på Gekås med en kundvagn. Hade en rätt gedigen shoppingista så jag visste att jag inte skulle kunna komma undan att ha en. Som tur var så var det inte så mycket folk där och det var hyffsat gott om svängrum, vilket var tur för annars hade jag nog fått spel. Tyckte det var lite småjobbigt trots allt urymme. Så hade de gjort om igen också - aldrig får man känna att man har koll på det stället! :-)
Hur som helst så blev det både ditt och datt inköpt, mest tråkiga saker dock som städprodukter.
Sedan har det varit rätt lugnt både igår och idag - har jobbat kvällen idag så då hinner man inte så mycket.
Känns mest som om jag går och väntar på flytten just nu - vill göra det nu! Jobbigt att bara vänta. Fast saker och ting skall ju packas också, kan ju vara dags att sätta igång med det snart! :-P
 
Hur som helst så lämnar jag er med en helmysig låt som går varm hos mig just nu. Satt hela onsdagskvällen och letade efter den - men då hade jag inte en aning om vad det var för låt eftersom jag bara hade en jättekort snutt på hjärnan, men jag lyckades hitta rätt tillslut när jag nästan hade gett upp!
Och så har jag helt plötsligt hittat en låt med Krunegård som jag tycker om - mycket märkligt!
Well - ha det fint gott folk!
 
RSS 2.0