Thief of time

Ohoy mateys! Hoppas allt är väl med er!

Jag är ju MAST-befriad numera så nu är man tillbaka på långa sovmornar...det gick förvånansvärt fort att börja rucka på dygnsrytmen - trodde ändå att jag skulle kunna komma upp i tid några dagar innan det sket sig, men icke! Vad kan jag säga - jag gillar att sova! :-) Eller så kan jag skylla på pappa som jobbar natt så det är av hänsyn till honom som jag inte går upp och börjar väsnas en massa - det låter ju mycket bättre! :-P

Hur som helst - har en ganska lugn dag framför mig, har bara en massa telefonsamtal jag måste ringa och så skall det planeras lite för imorgon. Vi skall ju nämligen fira att Johanna har överlevt ytterliggare ett år och att hon har nått level 24 - så då får det bli något something something imorgon.

Vad har hänt annars då!?
Ljusstakar osv har ju kommit upp nu vilket är rätt skönt - blir lite ljusare då. Fast jag slarvade med att tända första adventsljuset och det har fortfarande inte blivit av - får försöka göra det ikväll.
Vart inne i stan en sväng också - tittade bla på den nya The Thing och några roliga avsnitt av Conan O'Brien och SNL hos Marcus. Emma Stone är verkligen helt underbar!
I söndags hade jag lite planer men det blev aldrig av så istället hade jag en slappkväll - kikade bla lite på The Melancholy of Haruhi Suzumiya och An Idiot Abroad - Karl Pilkington spelar verkligen i en helt egen liga, det kan inte vara lätt att vara så negativ - men det är ju underhållande iaf!
I måndags var det avslut på MASTen - lite tråkigt faktiskt. Men vi kommer ju ha återträffar några gånger - så vi skall träffas den 19de igen. När jag kommit hem blev det en promenad och sedan lite övningskörning. På seneftermiddagen åkte jag med Johanna och Joline upp till simhallen och var med på babysimmet - rätt mysigt faktiskt! På kvällen sedan tittade jag på Burke and Hare - ganska underhållande men rätt mörk humor :-P Simon Pegg var ju som alltid väldigt mysig.
Igår satt jag och skrev en massa - renskrev sådant som jag skrivit tidigare men fick även ned lite nytt som jag kunde ta med till skrivarkursen sedan på kvällen. Hade dock först min sista teorilektion på körskolan - rätt gött. Sedan var det då skrivarkurs. Fast vi satt mest och läste sådant som vi hade med oss - men jag har hittat en historia som är rätt kul att skriva på nu, så jag får väl se hur långt man kan ta den.

Anyways, på tal om teorilektion så skall jag nog gå och göra ett av prova-på proven idag också nu när jag äntligen har tid... Och rätt vad det var så var denna veckan också rätt fullbokad... Fast jag tänker inte klaga - bättre det än att inte ha någonting!
Dags att börja fundera på en ny bloggdesign också...
Nä, nu får ni ha det så gött så länge, så skall jag se om man kan göra något vettigt...
RSS 2.0