Usch och fy på dig!!

Så var en ny vecka påbörjad - vet redan nu att den kommer bli lite småjobbig...suck. Jag har en dröm om att det någon gång kommer finnas en specialiserad kurort bara för tjejer, dit det skulle vara gratis att åka en gång varje månad - det hade faan varit awesome! God mat, sängar och kuddar som bara älskar en, massage och behandlingar dagarna i ända, natur för att man skall kunna slippa alla jobbiga irriterande människor, träningspass - gärna ett antal stycken med inriktining på kampsport och box så man får slå och sparka skiten ur något och varje dag avslutas med film, glass och en varm vetekudde... Det hade varit fint det! :-)
Men men - man kan ju inte få allt!

Så, jag har inte mått toppen idag - men har haft en rätt trevlig dag ändå faktiskt! Har tagit det rätt lugnt på jobbet - vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort - pratat en hel del med kunder och hjälpt till vilket alltid är roligt! Sedan har vi haft en massa skumma konversationer bla om halal räkor vilket var jäkligt underhållande. Annars har jag läst en massa i andra delen av A storm of Swords och det har varit väldigt jobbigt det senaste - jävla George R.R Martin, jäkla sadist! Har verkligen aldrig läst något som ger mig så mycket ångest! Och andra sidan är den ju väldigt svår att lägga ifrån sig också!

Annars har det varit ganska lugnt det senaste. Förra veckan var det mest jobb och jobb. Jobbade över både torsdag och fredag vilket var ganska tröttsamt - inte för att jag klagar eftersom jag får lite extra kosing. Men när jag åkte hem på fredagskvällen så var jag så trött att mina ögon vattnades - hehe, det är lite illa.
Helgen var ju superskön annars - lugn, trevlig med fint väder. I lördags var jag ute och promenerade en sväng med Johanna - väldigt trevligt. Jag var överlycklig över solen och vad man inte kan beskriva som något annat än vårvädret.
På söndagen var det lite av samma visa. Satt ute på balkongen och njöt av solen och sedan blev det en tur till Hoffsnäs och en promenad där - inte riktigt lika skönt dock för vinden var rätt kylig. Sedan blev det lite jobb sökta och så kikade jag på Once upon a time och ett avsnitt Chuck också. Blev lite kär i det avsnittet - det var rätt grejt rakt igenom men så var det några helschyssta gästskådespel som grädde på moset!

Lämnar er med några textrader från en låt jag nästan hade glömt tills Ola spelade den på jobbet idag och av någon anledning så satte den sig i min hjärna och vägrar släppa taget - så nu har jag lyssnat på den hur många gånger som helst, kan inte sluta! Den är rätt mysig - men så är det ju Christer från P3 som är inblandad också så det är ju inte så konstigt! :-)

I could say I'm sorry, but I'm not
Whatever I promised I forgot
There's a riot inside me breaking out
Building up, crashing down
RSS 2.0