From there to here

Phew, nu har jag nog börjat hämta mig från den senaste tidens strapatser. Förra veckan och den gångna helgen var väldigt rörig men nu har det börjat lugna sig lite.
Förra veckan jobbade jag ju dagskift så då blev det två träningspass - aerobic/zumba för hela slanten både måndag och onsdag, vilket var väldigt skönt och välbehövligt. Dessutom fick vi reda på att till nästa gång kommer det lite nya låtar och rörelser, så då kommer man gå tillbaka till att vara nybörjare igen :-P
På tisdagen var jag på IKEA med min mor och moster som ställt upp som chaufför. Hade glömt av hur långt det är dit och dessutom mådde jag inte så bra så det var rätt jobbigt, men jag fick tag på det jag skulle ha iaf - en dagbädd.
På torsdagen vette tusan vad jag gjorde, antagligen låg jag i halv koma :-P Var antagligen  lite smått deprimerad också eftersom jag hittade min MP3-spelare i fickan på mina arbetsbyxor - dagen efter att de hade tvättats... Jävla skit alltså - var ju så jäkla nöjd med den och en sådan där sak är en så jäkla onödig utgift...men men, det är sådant som händer. Det var ingen skrivarkurs iaf eftersom den var framflyttad till söndagen istället.
På fredagen efter jobbet så gick jag hem till mamma för att börja skruva ihop sängen/soffan. Det var en jävla massa delar och skruvar så det var bara att sätta gång. Jag hade lite problem med verktyg osv så efter ett tag hade jag jävligt ont i högerhanden - när jag vågade titta efter såg jag att jag hade fläkt bort huden på två ställen pga allt skruvande - det var jävligt oskönt kan jag berätta. Har haft jäkligt ont i flera dagar - men no pain no gain och allt det där.
Hur som helst blev vi inte färdiga på fredagen. Efter ett x antal timmar behövde vi äta något så vi beställde pizza och sedan kom Joakim förbi en sväng, så efter det bestämde vi oss för att inte fortsätta mer. Jag kände mest att jag inte ville se en skruv på hundra år. Fast det fick jag ju för på lördagen var vi på det igen och färdigställde skiten ganska så snabbt. Blev rätt bra ändå tillslut - den ramlade inte ihop när jag satte mig i den vilket ju var ett stort plus!
Sedan åkte jag med pappa in till stan eftersom han skulle köpa sig en dator och jag tänkte att jag då kunde kika på en ny MP3. Tillslut fick vi tag på både och - men det kändes lite skumt att köpa en dator till pappa som är fasen så mycket bättre än vad min är! Jag menar, det är något som känns lite fel där! :-)
När vi kom hem igen och hade lastat in allt så körde jag och mamma lite grejer hem till henne - bla mitt gamla skrivbord och min dator. På kvällen åt vi och tittade på film...vad det nu kan ha varit... Jo, Juno var det nog!
På söndagen åkte jag hem till pappa igen för att packa en massa andra saker - kläder, film osv som sedan kördes hem till mamma. Så för er som inte dragit slutsatsen själva än så kan jag ju avslöja att jag bor hos mamma nu!
Så det har varit en hel del att göra, så därför har jag känt mig ganska nollställd ett tag, men som sagt så har jag nog börjat hämta mig nu :-P
På söndagskvällen hade jag skrivarkurs vilket var trevligt för vi var bara tre personer, så det blev en hel del skrivet.
I måndags tog jag en sväng på byn och gick till både optikern, Möbel Carlsson och hem till pappa. Försökte dessutom pussla ihop lite musik på den nya MP3:n innan det var dags att gå och jobba.
Igår, tisdag, så var jag ledig. Spenderade mest hela dagen med att ta det lugnt för jag kände mig väldigt trött. Läste lite och datoriserade. På eftermiddagen tog jag en promenad med pappa i solen vilket var otroligt skönt.

Och nu är det då redan onsdag - och om några timmar skall man jobba igen. Dessutom skall jag på möte med min nya jobbcoach idag vilket mest känns som "orka". Jag vill bara veta om man får vara kvar eller inte och om man får komma på måndag eller ej. Men det lär man ju inte få reda på förrän i sista sekunden. Jäkla as.

Men men, så ligger det till just nu. Längtar mest till helgen då det blir skräckfilmskväll med Anneli och Johanna - känner att jag verkligen behöver umgås med dem.
Så ni får ha det så bra, nu skall jag slöa vidare någon timma till, man skall ju utnyttja tiden så väl som möjligt! :-P
Ciao!
RSS 2.0