If you just smile...

Känns som om det var en evighet sedan jag skrev sist - har tappat stinget för det litegrann. Har insett att det är en jäkla massa saker jag har varit dålig på det senaste - läsa, kika på film och skriva. Vette fasen vad jag gör på dagarna egentligen. Har börjat spela lite mer iofs - Ratchet and Clank 3 har dragit litegrann.
 
Kommer knappt ens ihåg vad som har hänt det senaste och de senaste helgerna. Har ju jobbat såklart - kört några söndagar också. Har fått min första lön på en halv evighet vilket känns rätt gött även om den inte var så stor - eller tja, stor för om man ser hur många dagar det är för men inte så stor om man ser till lön generellt sett. Men gött hur som helst.
Har varit på dop också - för lilla Melvin. Sedan har det blivit en sväng till Gbg för att kika på Maskinen - de är jäkligt bra live måste jag säga!
Såg en bra dokumentär härom veckan också - Indie Game: The Movie - intressant och väldigt fin på ett oväntat sätt. Och så blev det en bio också - Total Recall.
Varit på en liten shoppingrunda med mamma i stan också - och så hälsade vi på Siv på eftermiddagen.
I tisdags var vi också i stan och hälsade på Alexander som fyllde år - vet inte om jag egentligen får kalla honom min lilla kusin längre :-) Men det var rätt trevligt iaf - har inte varit där innan. Vi fick oss också en liten rundtur i Daniel och Andrinas lägenhet som ligger två hus ner - väldigt mysig var den!
 
I torsdags hade vi begravning för mormor också, den var väldigt fin måste jag säga - ljus med mycket musik. Så det var sorgligt men fint.
Störde mig knappt ens på prästen - men jag tror nog jag försvann iväg lite när han bredde på med det religiösa. Efteråt åt vi middag i församlingshemmet och sedan var vi hos Billkrantz på eftermiddagen. Jag kände mig rätt jäkla trött och dämpad - det tar på en när det blir en sådan emotionell urladdning, så det var rätt skönt att komma hem på kvällen.
Denna helgen har varit ganska lugn annars - igår åkte jag ut en sväng till Åsen och hälsade på mamma och Eva och plockade lite blåbär. Sedan blev det en tur till Hofsnäs med pappa på eftermiddagen.
Och idag har jag jobbat en sväng - tur det kanske för annars hade nog vädret fått mig att stanna i sängen hela förmiddagen! Sov så jäkla dåligt - vet inte om det berodde på ösregnet och åskan eller annat. Men det fick mig att drömma massa konstigheter iaf - sådana där jobbiga drömmar där man får med sig känslorna i drömmen när man vaknar upp...
Efterniddagen spenderades hur som i Ambjörnarp med familjen Andersson där det bla blev lite fyrmans-whist. Var trevligt även om jag spelade som en jag vet inte vad.
 
Nu är det nog dags att förbereda sig för morgondagen dock. Har mest normaldagar denna veckan - bara onsdag som jag börjar lite senare och slutar sent.
Men men, önskar er en trevlig vecka!
Natti natt!
 
RSS 2.0