Nyttigt

Wazzup!
Hoppas ni har haft en trevlig helg, min har varit helt OK måste jag säga!
Fast jag har varit lite öm efter torsdagens sanslösa Aerobic/Zumba-pass på 1½ timma, som anordnades här i Svenljunga - gratis för alla deltagare. Det var rätt häftigt faktiskt - en jäkla massa folk och vi så gott som fyllde mogahallen (den är faktiskt mycket större än vad jag kommer ihåg). Så det var ju roligt att det var bra uppslutning - fast det var ändå inte överfullt så att man hade problem att röra sig. De körde lite allt möjligt med nya låtar, gamla godingar och några som jag inte varit med på innan - så det var väldigt kul. Passet i sig var asjobbigt - den där extra halvtimman var inte nådig kan jag säga och jag kan inte komma ihåg att jag någonsin varit så varm i ansiktet! Under de sista låtarna var all energi slut för länge sedan och det var bara att kämpa på för att orka ända till slutskedet. Så man gick därifrån helt slutkörd - men jäkligt nöjd med sig själv! Fast det är tur att det bara var en engångsföreteelse - entimmespassen är precis lagom annars!
I fredags var jag på arbetsförmedlingen och skrevs in i ungdomsgarantin (yey...), sedan hade vi tvättdag och på kvällen kom Anneli förbi och vi drog igenom ett antal Buffy-avsnitt. Det bästa med den här säsongen är ju helt klart Spike - han håller fortfarande! :-)
Igår, lördag, så blev det en sväng till Åkulla Bokskogar och en promenad där - väldigt mysigt ställe måste jag säga!
På kvällen tittade jag på A Knight's Tale - älskar Paul Bettany och Alan Tudyk i den. Och senare tittade jag på en film som nog hamnar på min lista över "sämsta filmer någonsin" - nämligen Ghosts of Girlfriends Past. Jag hade ju förväntat mig att den skulle vara kass - och den upplevde de förväntningarna kan jag ju säga!
Idag har jag och mamma varit ute vid Hofsnäs - tog en promenad, sedan en fika och sedan en promenad till då vi bestämde oss för att göra tipspromenaden de anordnade där ute. Väldigt trevligt måste jag säga!
Sedan har jag och pappa varit ute och övningskört en sväng idag också - det kunde väl gått sämre! Skall se om jag kan boka in mig med körskolan här snart också, känns som om det kanske är dags nu.

Hur som helst, nu skall jag nog ta mig an någon av alla serier jag har som ligger och väntar. Kanske skall titta på Priest också...
Önskar er en trevlig vecka i alla fall!
Till next time!
RSS 2.0