A matter of time

WTF!? Har det gått och blivit sommar helt plötsligt - det kom ju lite oväntat! Men det är ju skönt att det är ett litet uppehåll i skitvädret som rått alldeles för länge nu!

Hur som helst, födelsedagar och midsommar har passerat sedan jag skrev sist. Min födelsedag och midsommar spenderade jag mest i sällskap av trevliga människor. Dagen började med att mamma kom och väckte mig och så åt vi frukost/fika och jag fick lite presenter - bla presentkort och I Shall Wear Midnight av min älskade Terry Pratchett. Blev också pengar från både mormor och pappa. Sedan drog jag iväg några timmar till Daniel och Åsa, för att sedan åka hem till Johanna där det stod grillning på schemat. Det var väldigt trevligt faktiskt - och efter att vi hade ätit så spelade vi sällskapsspel, vilket var rätt underhållande. Först spelade vi tjejerna mot killarna men vi utklassade dem så totalt att andra omgången körde vi bara vi tjejer - och då vann jag och Johanna! Sedan var det dags att åka hem, men då valde jag att dra tillbaka till Daniel och Åsa en sväng. Så i slutändan blev det rätt sent och jag somnade nog inte innan halv sju på morgonen tror jag :-)
På lördagen sedan så fyllde mormor år så då bar det av till Ö Frölunda för tårta med släkten, fast jag kände mig inte jättepigg kan jag ju inte säga. Men mormor var rätt pigg i alla fall och fick oss alla att skratta några gånger.
När jag kom hem igen så åt jag middag och parkerade mig sedan vid datorn och tittade färdigt på The Big Bang Theory. Så blev det årets första kantarell-smörgås också - det var inte helt fel kan jag säga!
Igår, söndag, så var jag jäkligt duktig om jag får säga det själv. Först diskade jag, sedan blev det en sväng med dammsugaren, sedan tvättade jag golven lite snabbt och senare på kvällen tog jag en tur med mina inlines - jäkligt skönt faktiskt! Sedan kikade jag på ett avsnitt Firefly, en nedkortad version av Back and Forth som gick på sexan och sedan blev det lite Ratchet and Clank innan sängdags.
Idag har jag också varit ute en sväng med inlinesen och senare blir det en tur till stan för bio.
Och imorgon blir det True Blood med Anneli - woohoo! Fast med tanke på previewen vi inte kunde låta bli att titta på så är jag inte riktigt lika exalterad som innan men förhoppingsvis så blir det bättre!

Så nu önskar jag er en trevlig dag!
Bye bye!
RSS 2.0