Vuxna barn

Jaha då var det måndag igen - ny vecka och ett nytt kvällsskift. Det är ganska skönt med sovmorgon måste jag säga!
Idag tänkte jag att jag skall dammsuga, duscha och sedan gå och handla, efter det är det nog nästan dags att börja göra iordning för att gå till jobbet. Får se om det finns något att göra idag...

Helgen har jag spenderat med att städa en del - både lördag och söndag. Det har också blivit ett antal House-avsnitt. Säsong sju har ju dragit igång nu men jag har inte börjat kika på den än - tänkte ge den några veckors försprång så man har lite att titta på sedan. Hur som helst så älskar jag verkligen den serien, det måste vara en av de bästa som någonsin gjorts!

I lördags var jag faktiskt ute på en joggingrunda vilket kändes skönt. Och på kvällen åkte jag, Johanna och Anneli in till stan för att gå och äta på Babbel. Vi fick vänta en stund på vårt bord men tillslut kunde vi sätta oss och ha några trevlig timmar ihop med smarrig mat - den honungsgratinerade getosten är ju helt underbar!!
Igår var jag rätt trött och slö så jag gjorde inte så mycket förutom lite städning och House då. Tittade också på Skönheten och Odjuret som jag hittade hela versionen av på Youtube. Hittade dessutom Bernard och Bianca i Australien och Micke och Molle - men de tittade jag inte på, något trevligt skall man väl ha för framtiden. Har definitivt bestämt mig för att köpa dem iaf och försöka få ihop en bra Disney-samling.

Nä nu skall jag nog ta en svängom med dammsugaren så att man blir av med det!
Ha det fint!
RSS 2.0