Bara åk

Hej hopp!
Tänkte skriva några rader såhär i väntan på att Herr Rödskägg skall komma hem så vi kan gå och lägga oss och sedan gå upp bara några timmar senare för att bege oss mot fjällen. Skall bli väldigt skönt att åka iväg några dagar!
Jag hoppas på att man kanske kan få se lite sol där uppe, gohärliga backar, chillaxing och att inte bryta något. Känns som man borde kunna pricka in något av det iaf!
 
Vad har då hänt sedan sist?
Förrförra helgen var det ganska lugnt. På lördagen, Alla hjärtans Dag, kom pappa förbi med en blomma och choklad, och stannade på en fika. Sedan gick jag och Marcus ut på en promenad och letade upp pickesjön och gick runt där. Rätt nice.
 
På kvällen åt vi fläskfile och tittade sedan på Big Hero 6. Sjukt mysig och rolig film!
På söndagen var vi bjudna på kalas hos Johanna så vi svängde förbi för lite tårta osv. Sedan fortsatte vi till Frölunda och hjälpte till med att tömma huset. För att därefter fylla på i Bredhult istället. Har inte sett det på väldigt länge och det var mycket som hade hänt - väldigt fint hade det blivit.
 
I förra veckan blev det en del övertid på jobbet så annars gjorde jag inte så mycket. Förutom att Anneli kom förbi en dag och tog en fika (jag bjussade på ananaspaj) och sedan var vi och kollade på 50 shades of Grey - som jag definitivt hade trott att jag aldrig skulle se. Men med tanke på hur mycket dåligt man har hört om den så tyckte jag inte att den var så farlig.
 
I fredags tittade jag och Marcus på finalen av På Spåret - väldigt spännande och som tur var vann rätt lag och inte de andra surnissarna. Heja Jesper och Elisabeth!
Sedan kikade Axel och hans tjej in i förbifarten till Östra Frölunda.
I lördags kom mamma och Eva hit och fick sig lite ananaspaj och kaffe. Gott och trevligt! Även om lägenheten har varit lite i kaos eftersom de (äntligen) har varit här och bytt våra fönster.
Sedan drog jag och Marcus ned på stan och gick och åt en väldigt god middag på Oliven. Därefter gick vi till poolhouse och tog en öl och spelade några rundor biljard. Vi kan väl säga som så att det fanns inga vinnare den kvällen - vi vart fruktansvärt jämndåliga!
I söndags tog vi en runda till knalleland och jag fyllde på mitt alpina förråd med nya vantar, en väska till pjäxorna och lite annan bröte. När vi kom hem igen, efter en fika på viskan, så tog jag en välbehövlig promenad runt picke - en rätt bra runda! På kvällen åt vi kyckling och tittade på Oblivion.
 
Men nu är det alltså snart dags för kläppen igen.
Mer om det nästa gång!
 
Ha det fint!
Kram på er.
RSS 2.0