Less is more

En liten uppdatering såhär mitt i packandet är på sin plats tycker jag - prokrastinera är skiten!
Imorgon bär det ju av till London med Johanna och det skall bli riktigt kul - känner mig rätt taggad måste jag säga. Har nästan packat allt - är bara lite smådetaljer kvar, och sedan blir det väl till att gå och lägga sig!
Har dock haft lite otur för igår morse så vaknade och kände mig allt annat än pigg - hade riktigt ont i halsen och lite borderline febrig. Kändes jäkligt surt måste jag säga, men jag har för ovanligheten (och för sakens) skull stoppat i mig Ipren för att bli väck med skiten till imorgon - och just nu känns det rätt ok faktiskt!
Igår var jag också i stan med Axel - vi gick och åt sushi (äntligen!), tog en kaffe och tittade sedan på bio - Transformers 3, som hamnar på min lista över sämsta filmer någonsin. Den var verkligen jättedålig och jag satt till och med och gäspade och ville bara att filmen skulle ta slut - övervägde till och med att lämna salongen innan filmen var slut. Ett av de största problemen med den är ju att den är så jävulusiskt lång! 2½ timma är inte okej för en hjärndöd action-rulle! Sedan är det de gamla vanliga Michael Bay-problemen som har funnits i de tidigare filmerna - dålig humor, pretantiöst och överdrivet patriotiskt - osv osv. Dessutom undrar jag vad faan de hade för tanke med Shias karaktär - inte ens han kunde väga upp det faktumet att karaktären fick små psykotiska sammanbrott lite då och då som bara var jävligt wierd! Fanns dock några smålustiga biroller, men annars var det inte mycket som lyste igenom...
På kvällen sedan så hittade vi världens mest fantastiska låt/musikvideo som jag praktiskt taget har haft på hjärnan sedan dess - japaner är bra på att charma! :-)
Natten annars har varit jävligt jobbig - har haft väldigt ont i halsen och hade problem med att sova så det har inte blivit många timmar inatt... Blir förhoppningsvis några fler inatt...

Men men, skall väl ta och packa färdigt och göra klart allt för morgondagen.
Så får ni ha det så fint så skall jag ha detsamma hoppas jag! Kommer hem på måndag så vi höra väl då!
Over and out!
RSS 2.0