Second time around

Det ar val ganska overflodigt att saga att allt har gatt bra och jag ar nu framme i Auckland i ett helt stycke!
Flygningen har varit sa javla seg och faktiskt ganska jobbig. Fick ingen bra sittplats sa jag hade jattesvart att somna sa jag ar ruskigt trott - det riktigt gar runt i huvudet, sa det blir tidigt i sang idag - sarskilt som jag skall upp tidigt imorgon da det bar av till Coromandel Town.
Min rumpa ar trott den ocksa efter allt sittande sa vertikallage blir nog bra sedan...
Flygningen har gatt bra annars forutom att den var seg och lite jobbig. Var ju inga konstigheter forutom landningen i Hong Kong och forseningen dar.
Det forsta jag gjorde nar jag kom hit - forutom att njuta av att det var varmt (och da ar det anda inte sarskilt varmt idag) och solen som smog sig fram bakom molnen ibland, var att ta en dusch! En av de skonaste duscharna jag tagit pa iaf minst ett ar! det ar illa nar man inte ens vill sta bredvid sig sjalv for man kanner sig sa ofrasch. Fattar inte hur man kan bli det sa snabbt av att bara flyga!
Nagra lustiga saker jag sett hitintills toppas latt av en gammal farbror som jag sag pa Heathrow. Stod och tittade pa vad jag forst trodde var en graharig dam med en redig jakla flint - vilket jag ju tyckte var nagot konstigt. Sedan sag jag ett lika silverfargat skagg och fattade da att det var en gammal man - som hade pa sig en snav svart kvinnokostym - med kjol , strumpebyxor och hogklackat - det basta var att han verkligen sag valkladd ut och att det passade honom! Sag helt fantastiskt ut :-) En flintig, skaggig gubbe i kvinnoklader - det ser man inte varje dag!

Vet inte riktigt vad jag skall skriva - det har ju inte hunnit sa mycket an och jag ar ratt tom i skallen. Men nu vet ni att jag ar framme och att jag mar bra...(naja - sa bra som man kan under omstandigheterna).
hade tankt ga pa bio ikvall och se Tangled men den gick visst inte tyvarr...kanske gar och lagger mig istallet... :-)
Well, ni far ha det sa bra sa lange sa skall jag forsoka vila upp mig och sahor jag av mig snart igen!
Kram!

RSS 2.0