An offer ha can't refuse?!

Ahoy there mateys!
Hur har ni det dar borta i varmen? For varmt? For skarp sol? Jobbiga mygg och laskiga getingar? Ar sakert fler klagomal i omlopp men jag hoppas att ni inte anvander nagra av dem! Har ar det kallt och mulet - och for tillfallet tror jag att det faller ett par droppar ocksa... Sa vad ni an gor - klaga inte dar hemma! :-P
Hur som helst - lugn dag, har varit en svang nere till biblioteket och last ett tag, tankte att jag kanske traskar ivag till Taupos Botaniska Tradgard om en stund om inte vadret blr samre... Ar ratt blasigt ute ocksa sa det ar inte superlockande att ga ut.
Igar var vadret riktigt vardelost med ihallande regn hela dagen, sa det blev inte mycket gjort - tittade pa mina videor jag spelat in har vilket jag inte kunnat gora tidigare pa min dator men haromdagen fick jag lite filmer fran min rumskompis - Connie - och fick aven da en ny mediaspelare, VLC, som ar super eftersom den spelar upp allt! Sa nu har jag ett fint kategoriserat videobibliotek + bildbibliotek. Dessutom har jag nu da lite film att titta pa - alla Star Wars-filmerna och Twilight...man tar vad man far som man sager. Blir nog Twilight ikvall.
Dessutom har jag helt lagt av med kakor och choklad nu, sa igar var jag ganska rastlos vilket resulterade i ett biobesok.
Hade ju redan sett det mesta som ar intressant just nu sa det fick bli The Proposal - jag menar, Reynolds ar ju med i den och han ar ju het :-D


Connie hakade pa sa vi spenderade kvallen i en nastan tom biosalong. Filmen var ungefar som jag hade forvantat mig - hade sina ljusa sidor och en hel del typiskt "romantisk-komedi" tjaffs. Men Bullock ar sot och Reynolds het och dessutom ar hans ansiktsuttryck i borjan obetalbart.

Idag ar det eg min sista dag har - ar inbokad till imorgon, men jag tror jag tanker boka ett par extra dagar. Har funderat pa att aka ned till Napier som verkar vara ett mysigt stalle men det ar inte sa lustigt i det har vadret. Dessutom har vadret har inte tillatit mig att se sa mycket, sa vi far val se hur det blir de narmsta dagarna...vaderleksrapporten ser val inte alltfor ljus ut just nu tyvarr. Men sa ar det ju mitt i vintern ocksa sa man far ju vara lite realistisk.

Hoppas ni har det bra dar hemma och ater mycket glass osv. Sjalv tanker jag nog hall mig till lite varmare njutningar...inga forbaskade kakor dock!
Puss!
RSS 2.0