Lovepotion

Måndagkväll och jag sitter här och känner mig ganska trött i kroppen efter dagens zumba-pass. De hade slängt in tre nya låtar idag vilket var väldigt kul - en hade jag hyffsade problem att hänga med i men den var jäkligt rolig ändå.

Jaha annars då?
Harry Potter-atmosfären regerar fortfarande och jag sitter just nu och lyssnar på soundtracket till the Half-Blood Prince som är ruskigt bra - har lyssnat igenom det ett antal gånger.
Dessutom har jag suttit och tittat på en massa fanvideos på youtube - mest sådana innehållandes Draco Malfoy - har kommit fram till att han är jäkligt het :-)
Så finns det en massa ljuvliga människor som har manipulerat ihop en massa kärleksvideos med Draco och Hermione - och de är så söta, kan inte få nog :-P
Dessutom satt jag och mamma och tittade på De Vises Sten i onsdags - det är lite jobbigt hur pinsamt dåligt de agerar ibland, men och andra sidan är de hyffsat bra ibland också.
I torsdags så tittade vi på Halvblodsprinsen som faktiskt är ganska bra om man tar bort några saker som tex när Kråkboet brinner upp och slutet efter att Dumbledore dött. Men sedan har den filmen ganska många behållningar och väldigt bra scener - och som sagt bra musik. Och jag gillar verkligen Draco i den.
I fredags gick jag en kort promenad i solen och på kvällen åkte vi och hälsade på mormor och pyntade lite för advent och fikade.
På lördagen åkte jag in till stan och kollade runt på den internationella marknaden men jag tyckte inte att den var så mycket att ha så jag kikade runt lite i affärerna istället. Och på HM hittade jag en helt underbar jacka som jag egentligen inte behövde eller kanske borde ha köpt - men jag kunde inte hjälpa mig själv, den var ju så fin!

Kunde inte hitta en bättre bild på den men där är den iaf!
Sedan kontemplerade jag svårigheterna med att vara nyttig när det finns After Eight-kaka på menyn. :-)
På kvällen sedan satte jag upp lite julstakar osv.
I söndags åkte jag, mamma och Eva till först Fyndlagret och sedan Hoffsnäs och Torpa och kollade på julmarknaden och tog en fika. På kvällen drack jag och mamma glögg och spelade kort.
Och det var väl pretty much det.

Nu skall jag gå och lägga mig så god natt på er allihopa!

RSS 2.0