Running down a dream

Gäsp! Känner mig rätt redo för sängen måste jag säga - skall väl bege mig dit alldeles strax tänkte jag, kanske läsa lite i A Song of Ice and Fire innan det blir till att sluta ögonen. Skall iväg till frisören imorgon - skall bli skönt att fräscha till håret litegrann. Annars blir det nog en lugn dag - blir till att sätta sig och ladda lite inför lördag då jag skall göra högskoleprovet... Kan bli väldigt intressant.

Annars har det varit en lugn helg och vecka. Hade en väldigt soft helg måste jag säga - spenderades till stora delar utomhus, njutandes av det härliga vädret. I lördags åkte jag och pappa till hofsnäs och jag fick möjlighet att köra litegrann. Där blev det den traditionella promenaden och fikan. Strax efter att vi kommit hem föreslog pappa en "liten cykeltur" som tog två timmar. :-P  Vi cyklade över Ringestena, förbi Ryasjö till Sexdrega och tillbaka - jäkligt jobbigt men skönt! Den vägen är ju inte så nådig när man är ovan vid att cykla - är ju en sjuhelsikes massa uppförsbackar!
På söndagen hoppade jag in bakom ratten igen och tog oss till Åkulla där det blev en promenad. Trots att jag hade vaknat utan träningsvärk så upptäckte jag ganska snabbt när vi började gå att jag var rätt trött i musklerna. Så sträckan kändes mycket längre än vad den eg var - men det var ändå skönt!
På kvällen sedan kom Anneli och hälsade på - tanken var att vi skulle äta chokladfondue och titta på film men det blev fondue och tjöt istället - väldigt trevligt!
I måndags väcktes jag av ett telefonsamtal - fick ett erbjudande att komma på en jobbintervju. Så vid ett begav jag mig till posten och pratade lite med chefen där och han pratade om att de ville ta in en praktikant som senare kommer få möjlighet att få jobb där. Så med huvudet fyllt med en massa tankar tog jag mig för mina andra saker jag hade inplanerade - amf, MAST, frisören, biblioteket och ICA. När jag kom hem hade jag lite smått ångest för jag visste inte alls hur jag ville göra - att tacka nej till något som leder till ett jobb kändes ju inte så intelligent, samtidigt skulle det betyda att jag troligtvis inte skulle kunna börja plugga till hösten... Så jag visste inte alls hur jag ville göra. Löste situationen genom att ta fram min bok och sätta mig på balkongen i solen och läsa istället för att tänka på saken.
Igår tog jag mig bla en tur med cykeln - nästan hela vägen till Sexdrega och tillbaka, för att rensa skallen från tankar. Sedan läste jag ut A Feast for Crows också - bra såklart även om jag återigen förbannar Martin lite smått!
På kvällen drog jag in till stan och jag och Marcus gick och tittade på The Hungergames. Jag blev positivt överraskad måste jag säga - speciellt av första halvan av filmen. Sedan var den romantiska handlingen rätt fjantig men överlag en bra film. Känns helt klart bra att jag har köpt böckerna. Sedan tittade vi på Going Postal - filmatiseringen av Terry Pratchetts bok med samma namn, och även om den självfallet inte kom i närheten av boken (svårt när den är så jäkla awesome) så var den ändå faktiskt rätt bra!
Idag har det varit rätt lugnt - tv och en fika på Tant Grön. Ringde dessutom chefen på posten och tackade ja till praktiken...så får jag väl se vad som händer och hur det känns senare...
Kvällen har jag spenderat med sista avsnittet av Game of Thrones - bra grejer! Säsong två börjar ju nu på söndag så det är bara några dagar kvar - woohoo!

Nä, nu blir det till att krypa ned under täcket så jag önskar er en godnatt!
Tills vi hörs igen!
RSS 2.0