I skräckens tecken

Tjohej!
Hur står det till med er såhär en måndagskväll?
Själv tar jag det rätt lugnt - skall nog fortsätta titta på Invasion så snart jag har skrivit klart. Annars har jag grejat lite med det här med praktikplats idag och jag har kanske något på g - men med ett väldigt stort kanske. Så när jag får reda på något mer säkert så kommer detaljerna, men jag håller tummarna iaf.

Annars har det varit en ganska intressant vecka och helg. Har blivit lite övningskörning med blandat resultat - har lektion nu på onsdag så jag hoppas att det går bra. Dessutom har jag tränat lite - i onsdags var det zumba och i torsdags hade vi ett idrottspass med MAST-gruppen. Var rätt roligt faktiskt och jag fick lite mellanstadievibbar eftersom vi körde spökboll och sedan stationer med styrketräning - jäkligt jobbigt! Var även och klippte mig i torsdags - gjorde mig av med alla slitna toppar.
I fredags var jag i stan en sväng. Mötte upp med Anneli i knalleland och köpte lite prylar inför helgen och sedan blev det en liten sväng på HM också. Sedan blev det en fika med Marcus på Tant Grön och när jag kom hem hälsade jag på mamma en snabbis.
På lördagen var det så dags för Halloweenpartaj. På kvällen passade jag på att övningsköra hem till Anneli och där blev det sedan till att göra sig iordning och dricka och tjöta lite. Glömde självfallet kameran men det cirkulerar säkert någon bild på le facebook. Min sminkning var lite besvärlig men såg rätt häftig ut - tyvärr höll den inte hela kvällen men men. Mamma körde iaf in oss till stan senare på kvällen där det blev en tur till Harrys. Det var ganska lugnt men jag hade iaf väldigt trevligt!
På söndagen sedan var man kanske inte jättepigg - men eftersom det var tidsomställning fick man ju en illusion av att man inte gick upp alltför sent! :-)
Tog det iaf väldigt lugnt - satt och kikade på film mest hela dagen och myste. Blev Paul igen och Driving Lessons, dessutom lite The Big Bang Theory, Community och Invasion - den perfekta slappdagen!

Hur som helst, som vanligt önskar jag er en trevlig vecka!
Ha det gött!
RSS 2.0