Celebration!

Ja shit vilken dag - vädret har verkligen sträckt sig från A till Ö med allt från strålande solsken, hällregn och åska till hagel tillräckligt stora för att ge en hjärnskakning!
Solen har ju dock varit ute vid hyffsat rätt tidpunkter - hade jättefint väder när jag cyklade torget-rundan imorse vilket var väldigt skönt. Sedan regnade det som faan när jag körde ut till Johanna så jag fick ligga och krypköra i knappt femtio km/h och sedan fick jag sitta kvar en stund i bilen för att inte hamna mitt i dödshaglet. Så när vi var ute på Hofsnäs småregnade det lite men nu på kvällen har det ju varit strålande sol igen - så det blev en väldigt skön och välbehövlig promenad nu för en stund sedan. Får ju passa på när den där rackarns solen håller sig framme!
 
Vad hände förra veckan då?
Blev några stadsbesök och så var det ju kortvecka också vilket var väldigt skönt. På torsdagen bar det av ut till Ambjörnarp där det blev ett par dagar med trevligt sällskap, lekar, badtunna och lite dricka - väldigt trevligt.
På midsommarafton hade vi ju tur med vädret så vi hann äta sill och potatis (fick till och med i mig en nubbe) ute och spela lite krocket och kubb innan det började regna. Och då satt vi ändå i badtunnan så det gjorde inte så mycket! Blev till och med flera dopp i sjön för min del - lite stolt över mig själv faktiskt! :-)
På lördagskvällen bar det av till stan där det blev en ganska lugn kväll med en helt fantastikt god middag med indiskt från ett litet ställe på Norrby - bästa indiska jag har ätit sedan Nelson, och så kikades det på En Fisk Som Heter Wanda. Har inte sett den på år och dagar - Kevin Klines karaktär Otto är verkligen så jäkla vidrig!
 
I söndags var det den 24 vilket betydde att jag vaknade som 25-åring - grattis till mig... :-)
Fick dock den bästa frukosten på länge för att fira - rester från min Tikka Masala. På eftermiddagen blev det lite firande ute på Hofsnäs med nära och kära - där det blev en fika som inte var att leka med och presenter som nästan gjorde mig andlös.
Efter det åkta jag och Marcus hem till Maria som också fyllde år - på något sätt lyckades man klämma i sig ytterliggare en liten bit tårta...konstigt det där! Fick en väldigt oväntad och fin present från Mona och Mikael också - så nu är ribban lagd! ;-)
Igår fyllde mormor år så efter jobbet åkte jag och mamma ut dit och så fikade vi lite med henne, Lisbeth, Susanne och Kjell.
 
Denna veckan blir nog lugn annars - eventuellt en tur till stan på torsdag, på lördag blir det nog något oklart och spännande och på söndag skall jag jobba igen. Sedan är jag ju ledig för det är sista veckan jag jobbar nu - har ledigt i tre veckor innan jag går på min riktiga anställning. Skall bli rätt skönt att få lite ledigt iaf! Hoppas på att lite fint väder kan infinna sig också!
 
Nä nu skall jag se om jag kan röja upp lite i soffan - eller det inofficiella kläd- och pryldumpningsstället, sedan blir det nog dags att börja avrunda dagen.
Ha det så fint nu allihopa!
Ciao!
RSS 2.0