Always

God afton! Hoppas allt är väl med er såhär en torsdagskväll. Själv sitter jag och känner mig allt annat än kry och har lite ångest över att min ledighet är tillfälligt över imorgon då jag skall hoppa in och jobba i FC... Sedan är det ju helg som tur är men sedan är det jobb igen på måndag.
Jag hoppas på att jag har frisknat till lite imorgon så att det inte bara är jag som dyker upp på posten utan att jag har hjärnan med mig också - det underlättar ju litegrann. Men skulle jag fortfarande vara krasslig så får jag väl skylla mig själv kanske - det är inte alltid en förkyld kropp är så förtjust i att dra ut i skogen och promenera upp och ned för en massa branta kullar. Jag och pappa var nämligen ute vid Öströö idag och fikade (hur mysigt café som helst - rekomenderas varmt) och promenerade sedan en av lederna - den jobbigaste i Åkulla tror jag... Hade varit jobbigt en vanlig dag så idag kändes det rätt så rejält - men fint var det iaf och vi hade tur med vädret.
 
Vad har hänt sedan sist då?
Har ju till största delen varit ledig men förra veckan hoppade jag in och jobbade onsdag/torsdag. På onsdagen var jag också på Hofsnäs med mamma, Eva och Malin - det var medelhavsafton där så de hade passande buffé och lite livemusik. Vi började dock med fika och en promenad innan det var dags att brottas med de gamla tanterna i buffékön. Resten av kvällen satt vi ute, åt, drack, tjötade och lyssnade på musik som träffade allt från högt till lågt. Trevlig kväll allt som allt och ännu en påminnelse om att föräldrar "can't hold their liquor" ;-)
På torsdagen åkte jag till Herr Andersson och på kvällen blev det utgång med bla Ölander, Per och Tilda. Det började på Lilla Torget och avslutades på Harrys.
Fredagen sedan blev ganska lugn - blev lite filmtittande, på bla Comic Con Episode IV: A Fan's Hope och Four Rooms. På lördagen fixade vi lite Tacos och så kom Daniel över och spelade lite Munchkin Quest. När han hade åkt kom Per förbi istället och spelade kort - Valet, Plump och lite Poker.
Söndagen blev en väldigt lugn dag - vi kändes oss båda lite krassliga, fast jag var betydligt kryare. Jag drog ut mig själv på en promenad på eftermiddagen - annars blev det mest komaläge på soffan. Vi kikade dock på Talladega Nights och första säsongen av The Walking Dead som verkligen gav mersmak.
På måndagen bestämde vi oss för att dra iväg ner till Kiviks Marknad ihop med Mona, Mikael, Maria, Martin och Melvin. Blev en lång biltur ner dit och vi vart inte framme förrän på eftermiddagen (men de öppnade inte förrän vid tre så det var ju väldigt passande). Vädret var ganska schizofrent och jag kände mig alltmer ofrisk - men annars var det väldigt trevligt. Alltid kul att komma ut och göra något - och att titta på folk kan vara väldigt underhållande. Dessutom blev vi påpropsade en broschyr av ingen mindre än Gudrun Schyman - lite lustigt!
Vi spenderade natten i Falkenberg - var ganska skönt att inte behöva åka tillbaka hela vägen till Borås.
Det fick bli en etapp för tisdagen istället. Blev en lugn eftermiddag och kvällen spenderades sedan med pizza och Abraham Lincoln: Vampire Hunter.
Onsdagen blev också väldigt lugn - man orkar inte med så mycket när man känner sig krasslig tyvärr... Blev dock smaskig middag med indiskt som avnjöts till Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - en film som inte bara är rolig utan som också har ett jäkligt bra soundtrack.
 
Och på tal om soundtrack så är det just filmmusik jag sitter och lyssnar på just nu - älskar verkligen de senaste Harry Potter-soundtracksen, fast de är lite ledsamma.
Hur som helst - skall nog dra mig mot sängen snart, känner att jag nog har gjort mitt för den här dagen. Se om man kan samla ihop lite energi för morgondagen.

Önskar er alla en god natt och ett trevligt veckoslut!
Evanesco.
RSS 2.0