Where I was before

Så vart det onsdag igen - en lite småspännande sådan för min del. Har fått köra postrundan helt själv idag, så nu kan jag väl nästan kalla mig själv för postis tycker jag! Gick ganska bra tror jag - fast det kan ju vara svårt att veta om man har gjort något fel eller inte - men jag är inte medveten om något iaf! Imorgon blir det lite jobbigare för då skall STT ut och då tar det något längre tid - men det skall väl gå bra, tur att man inte har något inplanerat efteråt bara för det blir lätt att det drar ut på tiden. I fredags gick jag ju hem tidigare och ändå har jag ytterliggare 2½ timma att ta ut som jag har jobbat över! Men det är rätt gött att köra själv måste jag säga - även om det blir lite mer komplicerat så klart.
Annars har jag deklarerat idag - skönt att ha det gjort. Det går ju väldigt snabbt egentligen, förutom att hitta alla papper som jag brukar vara duktig på att slarva undan! Men nu är det bara att vänta på skatteåterbäringen - välbehövliga pengar!
Har kollat på Game of Thrones också - helt okej avsnitt!

Annars hade jag en trevlig helg - om än något sömndepreverad! Drog in till stan i fredags för en lugn kväll. På lördagen blev det hyffsad tidig uppgång och så drog vi till Sjöbo där det var dags för Sjöbomilen. Vi var ett ganska bra gäng som skulle ut och promenera och tävla lite mot varandra - killarna mot tjejerna. Morgonen börjades med melodikrysset och sedan gav vi oss ut och gick, drack och lekte. Väldigt trevligt - särskilt som tjejerna tog hem en ganska överlägsen seger! :-)
Kvällen spenderades på Sjöbo och sedan drog vi ut till Grand - har inte varit där sedan Balen tror jag, så det var roligt! Kan komma att bli standard-utestället från och med nu till och med!
Söndagen blev sedan en väldigt lugn dag.

Början av veckan har också varit ganska lugn - hjälpte, efter många om och men, mamma i måndags och igår så tog jag mig en lång cykeltur för att rensa skallen lite - väldigt skönt.

Men nu är det nog dags för mig att krypa i sängs och ladda för morgondagen, så jag önskar en god natt!

RSS 2.0