In Noctem, the story begins

Hej på er - hur är det med er?
Själv känner jag mig rätt trött och av någon anledning lite yr - lite obehagligt faktiskt. Kan vara för att jag har suttit inne hela dagen utan att ha gjort något vettigt - men det har jag ju gjort rätt mycket det senaste...
Julen var lugn - Öhrströmarna var här och vi åt julmat, tittade på Kalle Ankas jul, fikade lite, öppnade julkappar (jag fick bla House säsong 5, en jäkla massa pengar, säsongen av Firefly, biokort, Odd Hours mm.), åt julgröt och spelade julklappsspelet - en väldigt underhållande och nyskapad tradition för oss. Jag lyckades rätt bra och satt i slutet med ett gäng lotter, en film och två små spel. Detta årets stora behållning var dock en gräsligt ful sjungande tomte som Kjell hade köpt - och som Jocke fick. Han ville dock inte ha den och ingen annan var direkt sugen på den heller så Kjell tog tillbaka den - och inför utsikten att behöva dras med den så ryckte Susanne åt sig den och gjorde sitt bästa i att vrida nacken av den! :-P Vi hade jäkligt roligt åt det ett bra tag!
Juldagen och Annandagen tog vi det väldigt lugnt här och tittade mest på film, men så var vi en sväng hos mormor också för att hon skulle få fira lite jul hon med.
Dessutom har jag insett att jag har läst för många historiska harlequin-noveller det senaste - höll på att fixa iordning frukost häromdagen och frågade då (helt seriöst) min mamma "skulle ni vilja ha..." och där hörde jag själv vad jag precis hade sagt och började asgarva åt mig själv och insåg att jag får nog lägga undan de där böckerna snart! Nia sin egen mamma är rätt illa!
Var i Borås igår också - skulle byta en julklapp jag köpt till pappa (ett par handskar) vilket visade sig bli lättare sagt än gjort eftersom nästan varenda jäkla handske var slut! Så det resulterade i ett jäkla spring fram och tillbaka mellan affärerna, så jag var rätt trött efter ett tag. Men jag hade ändå lite energi över för att köpa några saker åt mig själv - blev bla en ny kudde, ett lakan i bomullssatin och ett flexibelt mikrotangentbord till min Notebook. När jag kom tillbaka till stan hade jag så jäkla ont i axlarna att det enda jag kunde tänka på var att sitta ned så jag gick in på Tant Grön i väntan på Marcus som jag tog en snabb fika med. Sedan åkte jag hem och gick och åt middag hos pappa. På kvällen sedan tittade jag och mamma på Pirates of the Caribbean: At World's End.
Och på tal om film så tittade jag på Splice häromdagen - en jävligt mysko film med ett ännu mer mysko slut... Eller tja, kanske inte så mysko mest "huh?" och "yuck!". Och så såg jag The Losers också - blev helt kär i Cougar, riktigt het!
Anyways, jag känner mig rätt vimsig i skallen så jag tror jag avrundar här. Imorgon blir det ev Gekås och ännu en runda till stan, så det blir till att försöka ladda upp energireserven ordentligt inatt!
Nu får ni ha det så bra!
RSS 2.0