Into the wild

Kort uppdatering.

Allt ar bra har i Nelson. Haromdagen lagade Santiago middag - pasta fran scratch vilket var lite coolt :-P Och gott!
Och igar var det avslutning pa Artfestival sa da akte vi alla till Founders dar de hade hund "catwalk" (hoho) - dar en massa konstiga hundagare tvingat pa sina vovvar olika utstyrslar - coolast var nog Albus Pudeldore... :-P
Sedan lyssnade vi pa ett Ukuleleband och sedan ett Brazilianskt band - var en valdigt trevlig dag.
Och haromdagen tittade jag pa Doubt - valdigt bra skadespelarinsatser fran Phillip Seymore Hoffman och Meryl Streep, men filmen var lite skum.
Och idag har jag mest fixat for att komma iordning infor imorgon, da skall jag namligen till Abel Tasman National Park och traska runt nagra dagar. Forst skall jag och Jenny paddla kayak till ett stalle och sedan gar jag resten av vagen till forsta campingplatsen dar jag bokat in mig i en hytt. Sedan har jag ytterligare tva natter pa tva andra stallen innan jag tar vattentaxin tillbaka igen. Hur som helst kommer jag tillbaka pa lordag nagon gang (om allt gar som det skall) och kommer troligtvis inte vara kontaktbar innan dess. Ar riktigt spannd och exalterad - skall bli valdigt intressant det har! Hoppas pa fint vader och inte for manga elaka insekter och blasor pa fotterna.

Sa ni far ha det sa fint sa hors vi igen till helgen nagon gang.

12 timmars skillnad nu btw - valdigt enkelt att halla reda pa!
Puss pa er!
RSS 2.0