Music in trinity

Tänkte att jag skulle ta och skriva ett par rader innan helgen drar igång - far ju iväg till Sthm imorgon.
Har haft en riktigt dryg dag - har mest gått och varit förbannad på SJ som erbjuder en tjänst som verkar så jäkla bra men som - när man väl skall använda sig av den - visar sig vara helt värdelös (för min del iaf). Tänkte ju skaffat en biljett via Sista Minuten - men det är inte så lätt när de inte erbjuder några biljetter på de tiderna man kan åka. Så istället fick jag köpa en vanlig - oförskämt äckligt svindyr biljett - och har därför känt mig ganska cranky. Och det är ju synd för imorse var jag hur glad som helst och såg verkligen fram emot helgen - kikade lite setlists och fyllde MP3-spelaren med lämplig musik, men nu känns det inte alls lika trevligt... Jag hoppas det hinner ändras till imorgon.

Har för övrigt varit på skrivarcirkeln idag också - vilket var skönt för då fick man något annat att tänka på ett tag. Kände mig nöjd - allt flöt på bra och jag visste vad jag skulle skriva.
Har också tittat på en massa Scrubs - var ju tvungen att hitta på något när frustrationen byggdes upp inombords, och då är den serien inte helt dum för att få en att slappna av lite. Dr Cox är ju helt fantastisk.

Dr Cox och J.D

Och på tal om sjukhusserier så tittade jag på Grey's Anatomy igår - det var väldigt trevligt. Och även om en av tidernas mest fjantiga (och overkliga?) skador trädde i dagern så var jag ändå helt såld på den nye militärdoktorn (som för övrigt är killen som spelar Cooper i Dogsoldiers). Han och Christinas lilla "thing" var väldigt sexigt - och sådant står vi alltid oss positiva till!! Mer sexigt I say!
Jaja, hur som helst, börjar väl bli dags att försöka få lite sömn innan man måste gå upp (tidigare än f*n pågrund av de fantastiska förbindelserna in till stan...eller så har allt det här hemmagåendet gjort mig lite bekväm...).
Så godnatt och ha en trevlig helg - det kommer förhoppningsvis jag ha.
RSS 2.0