Låt det inte rinna ut i sanden...

God afton folk!
Feeling good today! Har varit en lättsam dag - är alltid skönt med sådana, fast iofs har hela veckan varit ganska lättsam så det är ju super. Detta trots att vädret varit riktigt fantastiskt jävligt både idag och igår - tänker gå mer in på det senare dock.

Vad har hänt sedan sist då..? Senast hade jag varit på utflykt med kära mor, och det var väl på fredagen har jag för mig. På lördagen åkte jag och pappa till Borås - han skulle titta efter bil och när han tillslut inte fått tag på någon så stannade vi till i stan och gick till Resia och bokade en resa :-P En vecka på Azorerna blir det i sommar - skall bli nice. Det är ju känt för att vara väldigt vackert så jag hoppas att det är så också. Sedan avslutade vi med en fika innan vi åkte hem.
På söndagen städade jag - bla fick jag ett ryck och städade ur vår garderob vilket var väldigt välbehövligt, så nu ser det lite bättre ut där inne och det finns lite mer utrymme.
Sedan har en hel arbetsvecka följt på det. Sega mornar men annars har det gått bra - förutom att det blivit så vidrigt att jobba på vår maskin. Nu när värmen har gått upp är det plötsligt väldigt mycket jobbigare hos oss - det är varmt och fuktighetsnivån är otrevligt hög och det bara rinner om en - så jag har blivit så glad när Mattias har sagt till mig att gå ut till perforeringen :-)
Har inte blivit så mycket annat gjort i veckan, förutom att Anneli och jag hade lite mys i måndags. Blev chokladfondue och Nick and Norahs infinite playlist - väldigt trevligt. I tisdags tog jag en kvällspromenix och igår, torsdag, så gick jag på bio. Var ju så varmt så jag var superopptimistisk trots att himlen inte var så vacker och tog kortbyxor på mig innan jag hoppade på bussen till stan. Någonstans på vägen insåg jag att det kanske inte var det bästa valet av kläder jag gjort (fast det enda rätta hade nog varit full regnsställsmundering med gummistövlar vilket jag ju ändå inte har) då åskan gick och det började regna. Väl inne i stan kom jag lagom till att det började regna där och det dröjde inte länge innan det vräkte ned. När jag kom fram till mitt mål - turistbyrån - så var jag redan blöt och tänkte att det nog inte skulle bli så lätt att ta sig igenom kvällen utan att bli dränkt. På väg ut därifrån stannade jag till i dörren och bestämde mig för att vänta lite...utanför var det nämlligen hällregn - det sprutade ur stuprännorna och ett sådant regn kan jag inte komma ihåg att jag någonsin sett - det var helt jävla galet och inom bara någon minut rann det meterbreda floder nerför gatorna. Därefter var det rätt kört för min del och när jag tillslut kom till bion plaskade det i skorna, byxorna droppade och det rann utmed benen och jag hade lika gärna kunnat ta på mig kläderna i duschen på jobbet... Mötte upp Marcus som var betydligt torrare än vad jag var, fixade biljetterna, jag försökte torka av mig litegrann på toaletten och sedan gick vi och tog en fika på Bakgården.
Därefter (när man hunnit torka till lite - måste faktiskt ge cred till mina byxor som var helt fantastiska, vet inte vad det är för material i dem men de lyckades faktiskt torka till - hur är ett vetenskapligt mirakel, men jag är väldigt tacksam för det) var det dags för Prince of Persia. Och vad kan jag säga... Koreografin (hämtad från spelet så klart) var riktigt snygg och Jake Gyllenhaal var riktigt läcker men annars var det inte mycket att ha. Hade inte Disney blandat sig i hade det garanterat blivit mycket bättre - men nu blev det mest bara barnsligt och jag hade mycket hellre sett den i en vuxnare och mörkare ton. Självfallet hade de blandat in romantik i mixen och det var riktigt smärtsamt att titta på - så dåligt var det. Men helt ärligt gjorde Jake Gyllenhaal och en del snygga scener den värd att titta på :-)
Sedan tog jag bussen hem, satt och kände mig lite småkall och det var så skönt att få komma hem och byta om till torra kläder! Det var tur att regnet var varmt för annars hade det varit riktigt jobbigt.
Och idag har det ju inte heller varit roligt väder - men jag hade åtminstone en riktig slappdag på jobbet. Och så har jag ätit blåbärspaj :-)
Nu skall jag nog ta och titta på House - har inte så många avsnitt kvar nu av säsong 5. Där är en serie som verkligen har hållt sig säsong efter säsong till skillnad från många andra serier.
Älska House!
RSS 2.0