Watch it!

Håhå - snart är det helg igen, skall bli väldigt trevligt. Speciellt efter en sådan här dag när man har sniglat sig runt turen på helspänn - så tråkiga vägarna har varit! Trodde aldrig jag skulle komma runt! Hade en stand-off med en annan bil vid ett tillfälle - vägen var inte tillräckligt bred för oss båda, men jag vann den fighten! Nathalie i postisbil mot stackars privatperson i rött fordon - 1-0. Ber om ursäkt för att du fick hamna i diket - meen det var du eller jag!
 
Så att få komma hem och plantera sig i soffan med en kopp te och slappna av efter denna snöiga dag var inte alls dumt. Börja värma upp inför en helg som lovar bla lite bowling och utgång.
 
Vad har då hänt sedan sist?
Förrförra helgen är inte direkt värd att komma ihåg - känns som det enda jag gjorde var att städa...
Röjde bla ut julen tillslut - blev lite tomt och mörkt efter att granen försvann!
Det som bröt av var att vi var och tittade på Exodus som var helt okej.
 
 
 
Efter en lång och ganska tung arbetsvecka med mycket övertid inleddes helgen i fredags såklart med På Spåret.
I lördags hjälpte vi Martin och Rebecca att flytta. Efter att soffan väl kommit ut så gick det rätt smidigt även om det blev ett antal turer upp och ned i trapporna - hade till och med lite träningsvärk efteråt. Blev en pizza i den nya lägenheten innan vi åkte hem igen och tog en välbehövlig dusch.
I söndags tog vi en tur till Hofsnäs för en välbehövlig promenad som självfallet avrundades med en fika när vi kom hem igen.
 
 
På kvällen fixade vi lite fläskfile och sedan spelade vi ett nytt väldigt mysigt spel - Imperial Settlers, ackompanjerat av soundtracket till Viva Piñata. Jag spelade som romare mot Marcus barbarer - lite knixigt första gången att veta hur man skulle spela! Men ändå väldigt roligt.
I måndags var jag ledig och då kom mamma på besök en sväng. Vi tjötade mest, fikade och åt även middag ihop innan hon åkte hem igen. På kvälllen spelade jag och Marcus en till omgång Settlers som gick betydligt bättre för min del än sist
Var ledig även på tisdagen (riktig långhelg), men då blev det rätt lugnt. Tog en tur ned till stan och köpte nya byxor och tog sedan en promenad och försökte hitta till pickesjön... Det gick sådär - men jag fick en promenad iaf.
 
Igår var vi och tittade på nya Jönssonligan - helt okej. Den hade sina behållningar och sina svagheter, men den var helt klart bitvis underhållande. Innan läggdags blev det en till runda Settlers - provade att spela en ny faktion - egyptier. Gick inte så bra... Men till nästa gång vet jag hur jag skall lägga upp det iaf!
 
Nu är det dags att krypa ned under täcket så jag önskar en god natt!

 
far
2015-01-31 @ 22:59:08

Vänta inte på det perfekta ögonblicket. Ta detta ögonblick och gör det perfekt.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0